NYHET – DOUXO Mousse; en ny beredningsform gör vardagen enklare vid hudproblem

Hudproblem är ett växande bekymmer hos våra sällskapsdjur. Fler och fler bakterier blir tyvärr resistenta mot antibiotika. Veterinärerna kräver därmed mer av dig som djurägare, det skrivs ut mindre antibiotika för att minska risken för utveckling av resistenta...

Hudproblem är ett växande bekymmer hos våra sällskapsdjur. Fler och fler bakterier blir tyvärr resistenta mot antibiotika. Veterinärerna kräver därmed mer av dig som djurägare, det skrivs ut mindre antibiotika för att minska risken för utveckling av resistenta bakterier. Att schamponera ett sällskapsdjur upprepade gånger med specialschampo vid bekymmer med huden är ofta den första och bästa behandlingen.

Men vilken djurägare tycker inte att det är både väldigt jobbigt och tidskrävande att schamponera flera dagar i veckan och i de flesta fall i flera veckor för att komma till rätta med hudproblemet.

Då har vi en glädjande NYHET från Ceva Animal Health för dig och ditt sällskapsdjur – vi har fått tillökning i hudvårdsserien DOUXO, en helt ny beredningsform; DOUXO MOUSSE:

-        Enkel att använda för dig som djurägare

-        Tryck ut mousse i handen och applicera i huden

-        Massera in moussen och låt sitta kvar (ej sköljas ur)

-        Mer än halverar antalet schamponeringar

Den nya beredningsformen finns för den känsliga huden; Douxo Lindra Mousse, och för den orena huden; Douxo Klorhexidin Mousse, samt för den mjälliga huden; Douxo Mjäll Mousse.

Finns att köpa hos din veterinär!
Läs mer om DOUXO

Tillbaka till toppen