Cardiology Cross-talk Symposium

Se Cevas symposium, ta del av inspelningarna och få de viktigaste budskapen från ledande experter inom kardiologi.

Kan human och veterinär kardiologi lära av varandra?
Svar: JA!

Hösten 2022 gick det femte symposiet i raden av ”Ceva Cardiology Cross-talk Symposiums” av stapeln. Eventet pågick samtidigt i både Bordeaux och Chicago. 170 specialister inom human och veterinär kardiologi deltog i symposiet med titeln "TWO hearts that beats as ONE". Det hölls med ändamålet att främja livskvaliteten, förlänga livet och optimera behandlingen för hundar och katter med hjärtsjukdom.

  

 Dessa Cross-talk Symposiums är en serie återkommande event som arrangeras av Ceva Santé Animale (det första hölls redan 2009) med syfte att fokusera på och utbyta erfarenheter som kan användas inom både human och veterinär kardiologi enligt ett koncept kallat ”ONE HEALTH”.

 

   
Ceva har ingått ett samarbete med Liryc-institutet (The University Hospital Institute of Electrophysiology and Heart Modelling) i Frankrike, som är ledande inom forskning om hjärtrytmrubbningar. Målsättningen med samarbetet mellan Ceva och Liryc är att skapa en gemensam plattform dedikerad till kardiologi, där samarbetet mellan forskning och medicinsk innovation kan utökas till nytta för både människor och djur.

 

Ta del av inspelningarna från alla 5 symposium samt se korta videos med det viktigaste från varje event - läs mer genom att klicka på knappen nedan!

 

Allt om Cross-talk Symposium

  

   

Tillbaka till toppen