Vem vi är, vår vision och våra värderingar

Med drivkrafterna innovation, entreprenörsanda och kunden i fokus samt en vision som sträcker sig långt bortom djurhälsa är Ceva Animal Health en av de snabbast växande företagen inom djurläkemedel.

Det uppskattas att hela 75% av alla nya humana infektionssjukdomar kommer från djur och fåglar. Det driver oss på Ceva att vara innovativa. Att nå resultat i kampen mot fågelinfluensa, Brucellos och ”Q-fever” är en av drivkrafterna bakom vår vision: "Together, beyond animal health".
 
För att uppnå vår vision arbetar Ceva med flera välfärdsprojekt runt om i världen, med flera olika samarbetspartners och varhelst våra produkter och vår kunskap kan göra skillnad.

Från Uganda, där vi arbetar med lokala småskaliga djurproducenter och veterinärer för att stoppa sömnsjuka, till Storbritannien och USA, där vi levererar ADAPTIL halsband till välgörenhetsorganisationer för att ge trygghet till hemlösa hundar som ska få en ny familj. 

Ceva har kontor i 45 länder och aktivt involverade i projekt i mer än 110 länder. Med 12 utvecklingscenter (R&D), 25 produktionsanläggningar och med mer än 5000 anställda över hela världen är vi ett globalt företag i ordets rätta betydelse.

 
Se var våra kontor finns i världen

Tillbaka till toppen