FELIWAY Optimum – den NYA generationen feromoner

Vi är stolta att kunna presentera den banbrytande forskningsupptäckten av en helt ny innovativ feromonsammansättning, som ledde fram till utvecklingen av FELIWAY Optimum.

I mer än 20 år har FELIWAYS forskningsteam strävat efter att förstå vetenskapen bakom feromoner. Forskarteamets passion för att ytterligare utveckla kunskapen kring kattens doftspråk har lett fram till en helt ny och spännande upptäckt. Tack vare bioteknologi har teamet upptäckt en helt ny innovativ feromonsammansättning – den nya generationen feromoner som ger katten mer trygghet än någonsin. 

Hör Professor Patrick Pageat beskriva vår Premiumprodukt FELIWAY Optimum:

EN produkt till ALLA situationer.

Med FELIWAY Optimum kan du kombinera kattens behov av lugn och rutiner, med din aktiva och sociala livsstil. Den nya generationen feromoner får katten att bättre än någonsin känna sig trygg i alla vardagssituationer.

FELIWAY Optimum är en hjälp i vardagen för att göra din katt mer harmonisk varje dag, stärka relationen mellan er. 

FELIWAY Optimum är ditt förstahandsval för alla typer av orosbeteenden, såsom att katten kissar inne, klöser, bråkar samt till alla typer av vardagssituationer där katten behöver trygghet. EN produkt till ALLA situationer.

LADDA NER OCH BESTÄLL HEM MARKNADSMATERIAL

Tillbaka till toppen