Ledig tjänst som säljare/affärsutvecklare

Vi söker nu en driven säljare/affärsutvecklare för vårt affärsområde – Sällskapsdjur. Med stort engagemang och affärsfokus kommer du att ansvara för vår södra region.

Drivs du av att tillsammans med kunder uppnå ömsesidig tillväxt, leverera resultat och bygga långsiktiga relationer? Lockar det att utvecklas i en spännande tjänst med stor frihet under ansvar och många stimulerande utmaningar? Delar du dessutom vår vision om att människors, djurs och planetens hälsa och välmående är förenade. Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som säljare/affärsutvecklare för vår södra region kommer du att utveckla affärer och relationer med veterinärer, veterinärkliniker, apotek och andra återförsäljare för produkter inom affärsområdet - Sällskapsdjur. Arbetsuppgifterna i rollen är varierande. I ditt arbete ingår att skapa förutsättningar för en smidig och effektiv sälj- och orderprocess, merförsäljning samt att stötta våra kunder/återförsäljare med service och rådgivning.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Ansvara och utveckla distriktet enligt vår strategi.
  • Bygga långsiktiga och starka kundrelationer.
  • Ge råd och stöd samt utbildning av våra produkter till kunder och återförsäljare.
  • Sälja in kampanjer, nyheter samt andra säljfrämjande åtgärder för att maximera försäljningen ut ur butik.

Du utgår från vårt kontor i Lund där du är en del av vårt sälj- och marknadsteam. Här bokar du dina möten samt samarbetar med marknadsavdelningen kring kampanjer, events och andra säljaktiviteter. Den största delen av din tid är du ute hos kunder/återförsäljare i ditt distrikt. Du har möten med veterinärer, veterinärkliniker och besöker apotek och djurbutiker. Du deltar i kongresser och är med på events. En varierande vardag med fokus på försäljning och med många spännande möten.

Om dig

Du har några års erfarenhet med goda resultat av försäljning och att utveckla kundrelationer. Vi tror att du har kunskap om djursjukvård, läkemedel alternativt annan kompetens inom hälsosjukvård som kan vara relevant för denna roll. Om du delar vår passion för djur och djurhälsa är det så klart positivt!

Viktiga egenskaper är ditt engagemang, att du är självgående och resultatinriktad samt din vilja och förmåga att lära och utvecklas. Du är driftig, öppen och professionell. Samtidigt är du en teamplayer, som gör en extra insats för att bidra till teamets gemensamma målsättningar.

Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska, är van användare av säljsystem samt har B-körkort.

Några andra personliga egenskaper som är viktiga för att lyckas i rollen är:

  • Självständig och initiativtagande
  • Mycket god kommunikationsförmåga
  • Målfokuserad och problemlösningsorienterad
  • Strukturerad med driv och resultatfokus
  • Teamplayer som vill vara med och påverka

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en rolig och varierande vardag med frihet under ansvar. Hos oss får du det bästa av två världar – känslan av att vara en del av teamet hos en mindre lokal enhet och samtidigt vara en del av en global aktör. Vi är en arbetsplats med en dynamisk och informell kultur, med klara principer som har guidat oss till framgång genom lång tid. Med drivkrafterna innovation, entreprenörsanda och kunden i fokus samt en vision som sträcker sig långt bortom djurhälsa är Ceva Animal Health en av de snabbast växande företagen inom djurläkemedel.

Ansökan & mer information

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor kontakta rekryterare Lisa Alsterberg på lisa.alsterberg@roirekrytering.se eller 0733-94 15 05

Ansök via Roi webbsida genom att ladda upp ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2019-10-22.

Vi tar ej emot ansökningar via e post.

 

För frågor gällande tjänster går det bra att kontakta

Martin Lemche (Nordic BU Manager) på +45 40 20 55 42

Välkommen med din ansökan!

Om Ceva Animal Health

Ceva Animal Health är ett globalt veterinärmedicinskt företag som fokuserar på forskning, produktion och marknadsföring av läkemedel och vacciner för sällskapsdjur, nötkreatur, får, svin och fjäderfä. Vi tillhandahåller produkter och tjänster som skyddar och förbättrar livskvaliteten för våra djur. Det ultimata för oss är när vi genom detta arbete också får en påverkan på människors välbefinnande. Länken mellan människa och djur utgör en livsnödvändig del i våra liv och det tycker vi ska återspeglas inom vetenskapen.

Tillbaka till toppen