Vetenskapligt partnerskap

Genom starka samarbeten med universitet, institut samt privata och offentliga forskningscentra runt om i världen ligger Ceva i framkant när det gäller de senaste rönen inom forskning.

Kunskap är universell och för att finna spjutspetskompetens är Cevas forskning spridd över hela världen. Ceva verkar tillsammans med externa partners för att stimulera och komplettera vår egen forskning och utveckling.

Ett bra exempel på effektivt samarbete med vetenskapliga institutioner är i samband med  utvecklingen av Q-feber vaccinet. Ceva har tillsammans med det franska nationella institutet för jordbruksforskning (INRA) och Nantes Veterinary School utvecklat detta vaccin mot Q-feber, en av zoonos på frammarsch i Europa.

Vetenskapliga samarbeten har gett Ceva en ovärderlig möjlighet att arbeta med ledande specialister inom olika områden. Vi fördjupar på så vis våra egna färdigheter och kunskaper, vilket ger oss möjlighet att tillverka kvalitetsprodukter till våra kunder.

Cevas VD, Marc Prikazsky, har beskrivit forskare som världens "nya entreprenörer ". Kontakta oss gärna om du har en affärsidé eller vetenskaplig idé som du vill utveckla självständigt och/eller i samarbete med oss.

Tillbaka till toppen