Online-utbildning för bästa hantering av katter på kliniken

FELIWAY Cat Handling Programme

FELIWAY Cat Handling Programme är en unik online-utbildning som riktar sig till veterinärer och djursjukvårdare. Med hjälp av informativa filmer får du den senaste kunskapen om hur du bäst hanterar kattpatienter på veterinärkliniken.

Utbildningen är framtagen av Ceva i samarbete med International Cat Care och flera kattexperter som exempelvis Kattbeteendespecialist Dr Sarah Ellis och Veterinärspecialist Martha Cannon som båda har bidragit med sin kunskap. Hela utbildningen är på engelska och den är kostnadsfri.

Efter avslutad utbildning kommer dina kattkonsultationer gå smidigare och bättre än någonsin och du kan garantera dina kattpatienter den bästa möjliga hantering och upplevelse på kliniken. Nöjda katter och dess ägare kommer att se fram emot nästa veterinärbesök på din klinik.

För att registrera dig måste du använda din kliniks unika kod. Den får du enkelt tillgång till genom att kontakta din produktspecialist från Ceva. All personal på kliniken ska använda samma unika kod när de registrerar sig.

Vänligen klicka på knappen nedan För att komma till utbildningens online-plattform för registrering eller inloggning till FELIWAY Cat Handling Program:

SWE.CEVA.VET/FELIWAYCATHANDLING

Tillbaka till toppen