Globalt - Ceva Santé Animale

Driven att förnya och med en väl dokumenterad tvåsiffrig tillväxt, är Ceva en av de snabbast växande topp 10 djurläkemedelsföretag. Vår vision sträcker sig långt bortom djurhälsa och djurskydd.

Det uppskattas att en svindlande 75% av alla nya humana infektionssjukdomar kommer från djur och fåglar. Detta driver oss att vara innovativa - att lyckas i kampen mot fågelinfluensa, brucellos och ”Q-fever”. Det är en av de drivande krafterna bakom vår vision: "Together, beyond animal health".
 
Vi arbetar med välfärd och sociala program runt om i världen för att få denna vision till liv – någonstans kan våra produkter och kunskap göra skillnad och med alla typer av partners. Från Uganda, arbetar vi med lokala djurägare och veterinärer för att stoppa sömnsjuka, till Storbritannien och USA, där vi levererar de största djurskyddsvälgörenhetsorganisationer med Adaptil® halsband för att hjälpa de hemlösa hundar att hitta nya hem.
 
Vi är globala, baserade i 42 länder och arbetar i mer än 110. Vi har 13 R&D, 21 produktionsanläggningar och mer än 3500 anställda över hela världen.
 
Se var våra kontor finns i världen

Tillbaka till toppen